Rezultatele Olimpiadei Republicane la Informatică 2019. Lista celor mai buni elevi din raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 05 – 07 aprilie 2019, în incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei, cea de-a 32-a ediție a Olimpiadei Republicane la Informatică. La concurs au participat 149 de elevi din clasele a VIII-a – XII-a din toate raioanele și municipiile din țară.În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Informatică, au fost acordate diplome și premii bănești pentru 39 de elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Informatică sunt din instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălţi, Cahul, Călăraşi, Chişinău, Criuleni, Drochia, Glodeni, Nisporeni, Rîşcani, Soroca, Tiraspol.

Printre elevii care au urcat pe podium, sunt:

Călărași

  • Sergiu Preguza, clasa X-a, Mențiune, Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”,

Nisporeni

  • Vladimir Chim, clasa XI-a, Locul III, Liceul Teoretic „Boris Cazacu”
  • Nicu Buliga, clasa XII-a, Mențiune, Liceul Teoretic „Boris Cazacu”

Din păcate, la fel ca și în cadrul Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală, în lista premianților nu se regăsește nici un elev din raionul Ungheni.

Rezultatele Olimpiadei Republicane la Informatică 2019 by News Ungheni on Scribd