La Ungheni se organizează Campania de binefacere „Ajută din Suflet, Ajută un Suflet”

 În perioada 15 – 25 aprilie 2019, A.O. „Asociaţia de Educaţie Civică Viitorul începe Azi” în parteneriat cu Centrul de Asistență Socială a Familiei și Copilului „CREDO” (CASFC „CREDO”) din mun. Ungheni, organizează Campania de Binefacere “Ajută din Suflet, Ajută un Suflet”. Campania socială are scopul de a sprijini familiilor în dificultate din municipiul şi raionul Ungheni în prag de sărbători pascale, informează Consiliul raiona UngheniCUM PUTEŢI AJUTA?

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, fiecare persoană, în calitate de persoană fizică sau juridică, poate interveni cu o sponsorizare în bani, sau prin oferirea de ajutoare materiale sub formă de îmbrăcăminte, încălţăminte și produse alimentare nealterabile. Orice altă propunere din va fi luată în considerație de către noi.

CÂTEVA MOTIVE PENTRU A SPRIJINI:

  • Promovăm imaginii sau a instituției/companiei prin materialele noastre publicitare: pliante, articole în mass-media locală şi naţională.
  • Promovăm imaginea în cadrul evenimentului de finalizare a Campaniei, la care vor participa reprezentanţi ai business-ului local implicaţi, reprezentanţi ai structurilor de business locale, ONG din domeniul business şi social, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi mass-mediei regionale.

În acest context, Organizatorii oferă posibilitatea de a selecta modalitatea cea mai convenabilă pentru implicare:

  • “1+1” – În calitate de persoană fizică ori juridică + 1 membru al familiei/familie, pe care îl/o puteţi ajuta la direct. Pputea face cunoştinţă cu beneficiarul de ajutor, să evaluaţi necesităţile personale şi să-i acordaţi ajutor în limita posibilităţilor reale.
  • “Bani cash” – Suma de bani oferită este depusă la sediul Organizatorului, pentru care primiţi un Certificat, care confirmă donaţia oferită, semnat de 3 membri ai Comitetului organizatoric al Campaniei. Mai apoi, putea face cunoștință cu lista de cumpărărturi efectuate, cecuri, etc şi semnătura beneficiarului despre recepţionare, cu care veţi putea comunica direct despre articolele achiziţionate.
  • “Bani transfer” – Transferul sumei de bani de care sunteţi disponibil pe contul de mai jos. Mai apoi, se face cunoștință cu lista de cumpărărturi efectuate, cecuri, etc şi semnătura beneficiarului despre recepţionare, cu care veţi putea comunica direct despre articolele achiziţionate.
  • “Bunuri “Second hand” – articole vestimentare, încălţăminte, care nu Vă mai sunt de folos, dar pot fi de folos altor persoane.
  • „Banca de alimente” – produse alimentare nealterabile (orez, paste făinoase, făină, ulei, etc:)

În speranţa că organizarea acestui eveniment a reuşit să provoace interesul, organizatorii roagă implicarea în perioada 15 – 25 aprilie 2019.

CASFC „CREDO” este o instituţie publică, creată iniţial de AO „Asociaţia de Educaţie Civică “Viitorul începe Azi” în baza grantului oferite de PNUD. În prezent, CASFC “CREDO este o subdiviziune a Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Ungheni şi oferă servicii de plasament, asistenţă socială, psihologică, juridică, servicii de orientare profesională, de plasare îm câmpul muncii și suport financiar cuplurilor părinte-copil, victime ale violenței domestice, coopiilor și  tinerilor în dificultate din oraşul şi raionul Ungheni.Autor / Responsabil de inițiativă
Constantin Stratulat, Director executiv AO “Asociaţia de Educaţie Civică “Viitorul Începe Azi”, Manager CASFC “CREDO”

Telefon: 0236 23115 – Victoria Serbianu / Angela Ciobanu.

Rechizite bancare:
Asociaţia de Educaţie Civică „Viitorul Începe Azi”
Mun. Ungheni, str. George Meniuc 8
Cont de decontare: MD73EX0000000225136002MD
BC Eximbank SA, Sucursala nr. 2 Ungheni
Cod bancar: EXMMMD22835
Cod fiscal: 1015620001398