Viteza ucide // Un tânăr a decedat, iar două persoane au fost internate la spital într-un accident lângă Drochia

Un șofer de 24 de ani a decedat, iar două fete în vârsta de 24 și 14 ani au fost internate la spital în urma unui accident rutier pe traseul național R7 R14 – Drochia – Costeşti, în apropierea orașului Drochia.Două autoturisme de marca BMW X3 și Audi A4 au derapat de pe traseu, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:04 minute.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri. Totodată, două persoane ambele în vîrstă de 24 de ani, au rămas blocate între fiarele autoturismul AUDI dupâ ce acesta s-a tamponat într-un copac.

Potrivit informației preliminare, automobilul Audi A4 se deplasa din Drochia spre satul Nicoreni. Șoferul se întrecea cu automobilul de model BMW X-3 condus de un bărbat de 34 de ani. Într-un moment, tânărul din Audi nu s-a isprăvit cu conducerea, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac de pe marginea traseului.

În rezultat acesta a primit leziuni corporale, și fiind internat în secția reanimare a IMSP Drochia, a decedat. Pasagerele au primit mai multe leziuni corporale și au fost internate la spital.

Șoferul celui de-al doilea automobil și-a abandonat autovehicolul și s-a eschivat de la fața locului.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.