Programul „Adoptă un spațiu public” devine popular în Ungheni. Încă 4 spații publice au fost adoptate.

Politica publică lansată de Primăria Ungheni „Adoptă un spațiu public” devine din ce în ce mai populară în municipiul Ungheni. Astfel, conform unui comunicat al administrației publice locale, încă patru spații publice din Ungheni au fost adoptate.Potrivit primăriei Ungheni, încă patru spații publice municipale „au fost adoptate”. Este vorba de:

  • Parcul din cartierul Ungheni Vale  – adoptat de Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră;
  • Spațiul din preajma băncii „Expresul” – adoptat de publicația periodică „Expresul”:
  • Teritoriul adiacent Instituției publice Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” – adoptat instituție de învățământ;
  • Spațiul din preajma „Troiței Martirilor Neamului Românesc” – adoptat de Instituția publică Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”.

Totodată, primul spațiu public din Ungheni a fost adoptat de către tinerii antreprenori ai asociației JCI Ungheni. Astfel, la 18 februarie curent, a fost semnat primul Protocol de colaborare în cadrul programului „Adoptă un spațiu public”. În cadrul acestui protocol, JCI Ungheni a adopta trei terenuri de joacă (2500 mp) ai Orășelului Copiilor „Micul Cluj” din cadrul Parcului Central.

Astfel, la momentul actual, 5 terenuri municipale au fost adoptate de către JCI Ungheni, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei, ziarul „Expresul”, Liceele „Mihai Eminescu” și „Vasile Alecsandri” în cadrul politicii publice Programul „Adoptă un spațiu public”, elaborată de către Primăria și Consiliul Municipal Ungheni.