Foto, Video // Accident grav pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de Bucovăț

Trei automobile s-au ciocnit violent pe podul peste calea ferată Chișinău – Ungheni din or. Bucovăț, parte a traseului național R1 Ungheni – Chișinău. În urma impactului, doi dintre șoferi au fost răniți, fiind transportați de urgență la spital.Conform ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție din Strășeni Cristina Vicol, doi oameni au fost transportați la spital cu diverse traumatisme și sunt internați în secția chirurgie.

Potrivit poliției, un automobilul de model Lincoln, condus de un bărbat în vârstă de 35 ani, locuitor al raionului Strășeni, s-a angajat într-o depășire fără să se asigure. Astfel, a lovit un alt autoturism de model Fiat care se deplasa regulamentar spre orașul Călărași.

În urma loviturii, unul dintre automobile a fost proiectat pe o alta bandă si s-a ciocnit de un Ford Tranzit.

Conducătorii auto au fost testați cu etilotestul, care a arătat că nu au consumat alcool. Polița investighează circumstanțele în care s-au produs accidentul, informează jurnal.md

Totodată, internauții au o altă părere despre conducătorul autoturimului de model Lincoln

Am fost martor la un accident rutier unde șoferul beat a făcut prăpăd in jurul sau. Mașina pe care o vedeți este acea care a intrat pe contrasens. Beatul de la volan cu alți 2 pasageri băuți, nu a pățit nimic grav, necatand la bara de la gard care a intrat in salonul Masinei. Diverse traumatisme grave au primit pasagerii altor 2 automobile care au fost implicate in accidentul dat.”, autor D.T.

sursa foto / video: Dionis Ternovschi