Foto // Colete cu țigări de contrabandă transportate cu căruţa

Polițiștii de frontieră Români din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca ai Inspectoratului Teritorial ai Poliției de Frontieră, au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfășurate în zona de competenţă, 5.500 pachete cu ţigări de contrabandăîn valoare de 64 625  RON /  263 605,38 MDL, informează Poliția de Frontieră Română.În data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași, pe timpul unei misiuni specifice, au observat pe direcţia localităţii de frontieră Iorga, un atelaj hipo în care se aflau două persoane şi care era încărcat cu colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru oprirea vehiculului, însă din cauza drumului impracticabil, persoanele au reuşit să fugă. Ulterior, în zonă au fost descoperite aruncate cinci colete cu ţigări, din care, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 5.500 pachete cu ţigări de proveniență Republica Moldova.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare estimată de 64 625  RON  / 263 605,38 MDL, a fost ridicată în vederea confiscări.