Versiunea Poliției privind pietonul lovit de un echipaj de poliție în municipiul Ungheni

După ce redacția noastră a expus opiniei publice accidentul din seara zilei de 13 februarie 2019, în care a fost implicat un pieton și o Dacie Daster ce aparține Inspectoratului de Poliție Ungheni, pe mai multe porataluri media din Republica Moldova a fost publicată și versiunea Inspectoratului General al Poliției.Conform informațiilor publicate pe ProTV Chișinău:

 Barbatul (pietonul ce a avut de suferit) s-ar fi lovit singur de mașina poliției care se oprise în acel moment pe marginea drumului. Aceștia patrulau prin oraș, iar la un moment dat au observat un barbat care alergă haotic pe strada. Imediat polițiștii au pornit spre el, iar când s-au oprit pe marginea drumului, barbatul s-a lovit de mașina și a căzut. La fața locului a venit o ambulanta și l-a transportat la spital.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a suferit o comoție cerebrală. Potrivit politiei, acesta era beat. Oamenii legii mai spun ca în urma impactului, mașina nu a fost deteriorată. Pe acest caz s-a deschis o ancheta penală, pentru a stabili toate circumstantele.

Amintim că accidentul rutier grav a avut loc în sectorul Dănuțeni al municipiului Ungheni, aproximativ la orele 19:00, la intersecția străzii Ștefan cel Mare și Sfânt cu Aleco Russo, vis-a-vis de restaurantul Dalma.

P.S. În cazul în care există martori la acest „straniu” accident rutier, rugăm respectuos să expediația comentarii, materiale foto și video, la adresa [email protected]