Foto, Video // Accidente rutiere și camioane blocate pe traseul M1 Leușeni – Chișinău

Nervi și ambuteiaje pe traseul M-1, după ce o autospecială a Î.S. Administrației de Stat a Drumurilor, implicată în curățirea Chișinău- Leușeni, a derapat într-un șanț. Potrivit reprezentanților de la ASD, pe restul traseelor se circulă fără probleme, transmite Deschide.mdSursa mai comunică că pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii și imagini video, din care se vede că pe traseul Chișinău-Leușeni s-au format ambuteiaje, iar mai multte TIR-uri au rămas blocate din cauza stratului de zăpadă.

Sergiu Căpățână, șeful  Î.S. Administrației de Stat a Drumurilor, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că ambuteiajele au loc doar pe un sector de pe traseul M-1, care, în curând va fi soluționate, iar pe alte din țară se circulă în condiții de iarnă, însă fără dificultăți.

„Este doar o problemă pe sectorul de drum M-1, Chișinău – Leușeni, în apropiere de localitatea Stejăreni, care s-a creat din cuaza unei autospeciale care a derapat de pe traseu. Șoferul unui TIR a ieșit la depășire fără a se asigura, iar autospeciala noastră, care era implicată în lucrările de curățire a drumului, s-a ferit, a derapat de pe traseu și a rămas blocată într-un șanț. Din cauza aceasta și s-au produs ambuteiaje, însă la moment au fost redirecționate alte echipaje pentru a scoate autospeciala din șanț și problema va fi rezolvată. Pe alte trasee se circulă fără probleme”, susține Căpățână.

Liliana Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, a declarat că până la această oră încă nu a fost solicitată intervenția salavatorilor, dar nici nu au fost anunțate situații excepționale în urma ninsorilor.

Potrivit unui comunicat al INP, agenții de patrulare sunt prezenți pe drumurile naționale, pentru supravegherea şi prevenirea unor evenimente neplăcute în trafic.

„Menționăm că, la moment în unele zone ale țării persită ceață și cad precipitații sub formă de ninsoare. Se circulă fără careva dificultăți, iar drumuri bocate nu sunt înregistrate”, scrie în comunicatVideo:Galerie Foto

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • %d blogeri au apreciat: