„Dragoste de mamă”: Tânăra din Nisporeni a adus copilul la un centru de plasament din Chișinău și a dispărut din nou.

Tânăra mamă de la Valea Trestieni, care și-a lăsat timp de trei săptămâni copilul de doar  jumătate de an în grija unei femei străine și a fost găsit doar cu ajutorul autorităților, și-a dus fetița la Centrul de Plasament și Reabilitare pentru Copii de Vârstă Fragedă din Chișinău și culmea – a dispărut din nou!Potrivit Canal 2 Nisporeni, Ea le-a spus medicilor că îşi caută de lucru şi va reveni după copil. Totodată, medicii au comunicat că micuţa a fost internată cu malnutriţie de gradul doi şi insuficienţă de vitamine.

„Fetița a fost consultată de către medici. I-a fost prescris planul de conduită și a fost preluată de îngrijitori care au alimentat fetița. Este liniştită, doarme. Eu cred că ne isprăvim cu malnutriţia şi rahitismul ” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, medicul şef Centrul de Plasament și Reabilitare pentru Copii de Vârstă Fragedă, Maria Ţăruş.

Fetiţa poate rămâne în Centrul de Plasament până în primăvară, iar dacă până atunci femeia nu o va lua, medicii spun că pot iniţia procedura de predare a copilei  unei familii de asistenţi parentali. Mama bebelușului mai are un băiețel din prima căsătorie, pe care l-a lăsat în grija soacrei.
sursa: Canal 2 Nisporeni

One thought on “„Dragoste de mamă”: Tânăra din Nisporeni a adus copilul la un centru de plasament din Chișinău și a dispărut din nou.

%d blogeri au apreciat: