La Sculeni a fost deschis un nou oficiu poștal

Din 24 ianuarie curent, Poșta Moldovei a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal MD-3644 în satul Sculeni, raionul Ungheni. Clienții din 3 localități: Sculeni, Blândești și Floreni pot beneficia acum de servicii poștale de calitate, dar și de un oficiu poștal confortabil, în care așteptarea e mai plăcută.Am luat decizia să nu reparăm ceea ce este vechi, fiindcă este foarte costisitor. De aceea, am introdus acest proiect de renovare totală a sediilor de poştă, care se bucură de succes. Acest tip de oficii poștale nu necesită mentenanță, ceea ce le face accesibile și confortabile, atât pentru angajați, cât și pentru clienți”, a declarat la ceremonia de inaugurare a oficiului Serghei Nastas, directorul general al Întreprinderii de Stat „Poşta Moldovei”.

Noul oficiu de la Sculeni a fost dotat cu echipament  modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare pentru desfășurarea activității angajaților, precum și pentru comoditatea clienților din satele Sculeni, Blindești și Floreni.

Datorită unei bune echipe manageriale, pe parcursul ultimilor cinci ani, la Ungheni, s-au făcut reparații curente în 27 de oficii poștale, opt reparații capitale. Din cele 48 de oficii poștale – 46 sunt automatizate. Toate lucrurile frumoase care se întâmplă sunt vizibile”, a menţionat Parascovia Chirinciuc, directorul Centrului de poştă Ungheni.

Potrivit lui Serghei Nastas, în ţară au rămas încă circa 400 de oficii poştale care urmează să fie renovate.

Mai avem de lucru, însă rezultatele care deja există  ne motivează şi ne încurajează. Ne dorim cu toţii un serviciu poştal naţional performant, competent, conform standardelor europene“, a specificat şeful ÎS “Poşta Moldovei”.
Galerie Foto: