Un bătrân din Bălăurești a decedat intoxicat cu fum după ce a adormit cu țigara aprinsă

Un bătrân, din satul Bălăurești a murit, miercuri, după ce ar fi adormit cu țigara aprinsă și locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a autostins, iar victima s-ar fi intoxicat cu fumul emanat, afirmă salvatorii, transmite Canal 2 Nisporeni.De ani buni, bătrânul, de 66 de ani, locuia singur. Localnicii povestesc că bărbatul decedat a fost depistat de fiica sa, din satul vecin Marinici, care a venit să-l viziteze. Stupefiată de cele văzute, femeia a alergat într-un suflet la vecini și  le-a cerut ajutorul.

Fiica a sunat și n-a răspuns și a venit, și când a deschis ușa, și a văzut. Deodată, i-a dat în cap că este incendiu. Perdelele, toate afumate și deja l-o văzut mort, jos căzut lângă cotlon.”

Oamenii mai spun că victima ar fi adormit, dar s-a trezit la un moment dat și a încercat să iasă din cameră cuprinsă de flăcări. Încercările sale, însă au ieșit din cauza fumului dens.

De la începutul sezonului rece, patru persoane din raionul Nisporeni, între care un copil, s-au stins, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.sursa: Canal 2 Nisporeni