Video // Accident rutier violent la Șendreni cu implicarea unui tractor

Doi șoferi au scăpat cu viață ca prin minune, după ce vehiculele pe care le conduceau s-au ciocnit, la sfârșitul săptămânii trecute, în apropiere de satul Șendreni, raionul Nisporeni. Impactul a fost atât de violent, încât remorca tractorului implicat în accidentul rutier s-a răsturnat, transmite Canal 2 NisporeniSursta transmite că accidentul rutier a avut loc, vinerea, 23 noiembrie 2018, în jurul orei 19:00. Șoferul tractorului afirmă că se deplasa din orașul Leova spre orașul Nisporeni. Iar în apropiere de satul Șendreni,  vehiculul pe care-l conducea a fost lovit puternic din spate de un automobil.

,,Am cumpărat un tractor și veneam de la Leova și m-a ajuns mașina asta din urmă. A lovit în mine. Ea (mașina) s-a stricat, iar eu am întors „prițepul” în sus. El a lovit în mine. Nu știu, eu cred că viteza era mare la dânsu,” a spus șoferul tractorului.

Conducătorul auto al autoturismului, care ar fi circulat cu viteză excesivă, a refuzat să comenteze acuzațiile pentru Canal 2 Nisporeni .

,,Lăsați-mă pe mine în pace!”

La fața locului s-au deplasat angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul rutier.

,,În cadrul cercetărilor la fața locului s-a stabilit că conducătorul unui autoturism de model Toyota a tamponat din spate un tractor care avea o remorcă. Remorca tractorului nu era dotată cu careva sistem de iluminare din spate,” a afirmat pentru Canal 2 Nisporeni angajatul IP Nisporeni, Marin Șișcov.

Șoferul, care va fi găsit vinovat de producerea impactului rutier, riscă o amendă de până la 1500 de lei și șase puncte de penalizare.sursa: Canal 2 Nisporeni