O căruță „condusă” de un locuitor al raionului Nisporeni a fost spulberată de un camion pe traseul E581 Chișinău – Leușeni, lângă satul Bujor din Hâncești

Accident grav pe traseul E581 Chișinău – Leușeni, în apropiere de satul Bujor din raionul Hâncești, cu implicarea unui vehicul cu trațiune animală / căruță și un autocamion. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:30, transmite autotrafic.infoO căruță condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, locuitor al raionului Nisporeni, în urma unei manevre a ieşit brusc de pe acostament pe partea carosabilă şi a fost tamponat lateral de un autocamion de model MAN, condus de un şofer în vârstă de 60 de ani.

Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol, a declarat pentru mai multe surse media că cele două persoane, un bărbat de 37 de ani și pasagera sa, ambii orginari din raionul Nisporeni, în timp ce se deplasau cu o căruță au fost loviți de un TIR de model MAN, cundus de un bărbat în vârstă de 60 de ani.

„Accidentul a avut loc după ce căruțașul ar fi ieşit brusc de pe acostament pe partea carosabilă şi a fost tamponat lateral de autocamion. În urma impactului, căruțașul şi pasagera sa au suferit mai multe traumatisme și au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Hînceşti”, a precizat Vicol.

Vicol a mai adăugat că pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,00 mg/l de alcool în aerul expirat.

Actualmente, oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul. Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un proces penal.

%d blogeri au apreciat: