(Foto, Video) Accident de groază în localitatea Bursuc din raionul Nisporeni. O mașină a fost făcută zob pe asfalt și s-a răsturnat.

Accident grav pe traseul E581 Chișinău – Leușeni, în apropierea satului Bursuc, raionul Nisporeni. Un automobil de model Nissan s-a răsturnat pe şosea, după ce s-a izbit violent într-un TIR.


Update:

Conform Canal 2 Nisporeni, în autoturism se aflau un cuplu din satul Măcărești, raionul Ungheni.

Totodată, potrivit medicilor, bărbatul a suferit o fractură a piciorului și un traumatism al cutiei toracice. Iar femeia – un traumatism cranio-cerebral și o contuzie a cutiei toracice.

Doctorii spun că viața pacienților, cu vârstele cuprinse între 54 și 58 de ani, este în afara oricărui pericol. La fața locului s-au deplasat și angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care a avut loc nenorocirea rutieră. Șoferul, care va fi găsit vinovat în acest caz, riscă să fie cercetat penal.

Potrivit primelor informaţii, conducătorul maşinii a încercat să facă o depăşire şi s-a lovit violent cu TIR-ul.

În urma accidentului, şoferul automobilului, un bărbat de 58 de ani, a ajuns la spital cu diferite traumatisme.

Şoferul vinovat riscă 1.500 de lei amendă şi 6 puncte de penalizare.

Poliția investighează cazul pentru a determina circumstanțele accidentului.One thought on “(Foto, Video) Accident de groază în localitatea Bursuc din raionul Nisporeni. O mașină a fost făcută zob pe asfalt și s-a răsturnat.

%d blogeri au apreciat: