Un motociclist de 14 ani l-a accidentat mortal pe un bătrân din Săseni, raionul Călăraşi

Un bătrân a decedat pe patul de spital, după ce a fost accidentat de o motocicletă condusă de un minor. Tragedia a avut duminică, 21 octombrie, în jurul orei 14:00, în localitatea Săseni, din raionul Călărași, transmite Deschide.mdMinorul, în vârstă de 14 ani, se deplasa cu o motocicletă de model Viper. Când a intrat într-o curbă, nu s-a asigurat și a lovit un bătrân de 81 de ani.

La fața loculu a fost solicitată intervenția poliției și a unui echipaj medical. Din nefericire, medicii nu au putut salva viața victimei: bătrânul a murit pe patul de spital, la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Cristina Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, a declarat pentru mai multe portaluri de știri că minorul nu avea permis de conducere și nu se afla în stare de ebrietate.

Oamenii legii  cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Potrivit datelor oferite de către Inspectoratul Național de Patrulare, la  sfârșitul săptămânii trecute, au fost înregistrate 19 accidente rutiere grave, soldate cu 3 decese și 22 de persane traumatizate.