Accident rutier violent lângă Ciorești, r. Nisporeni. În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier, care a avut loc în această dimineață. Două automobile s-au tamponat frontal în preajma satului Ciorești. Potrivit oamenilor legii, un conducător auto a ieșit la depășire fără a se asigura, iar astfel impactul a fost inevitabil.

În urma incidentului, cei doi șoferi au fost transportați la Spitalul Raional Nisporeni, unde au fost supuși investigațiilor, iar un pasager a fost direcționat către Institutul de Urgență din Capitală. Acesta ar fi suferit mai multe traumatisme, transmite Canal 2 NisporeniAccidentul a avut loc în jurul orei opt. Potrivit poliției, conducătorul care a și provocat accidentul ar fi ieșit la o depășire neregulamentară.

Pe traseul R25 Bucovăț- Nisporeni în apropierea satului Ciorești s-a produs un accident cu implicarea a două mijloace de transport. În rezultatul examinării s-a constatat că conducătorul mijlocului de transport Mercedes efectuând manevra de depășire neregulamentar a ieșit pe banda de sens opus, în rezultat s-a ciocnit frontal cu automobilul Volkswagen. În urma accidentului rutier șoferul automobilului Volkswagen și pasagerul acestuia  au fost transportați la spital,” a afirmat pentru Canal 2 Nisporeni, specialistul în accidente rutiere, Sergiu Marian.

În urma accidentului, șoferii au fost transportați la spital. Chiar dacă au suferit mai multe traumatisme, aceștia au refuzat spitalizarea. Medicii spun că starea celor doi este stabilă.

Au fost accidentați doi bolnavi din diferite mașini, un bolnav cu contuzie la regiunea sternală și cu fractură de os nazal, în stare ușoară bolnavul a refuzat internarea. Alt bolnav de la Micleușeni a fost examinat, s-a determinat diagnosticul de fractură de os sternal, a fost examinat cordul și alte organe, bolnavul la fel a refuzat tratamentul în staționar,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, medicul traumatolog, Viorel Ioniță.

Deocamdată, starea pasagerului, transportat la Institutul de Urgență nu este cunoscută. Șoferul, care  a provocat accidentul se va alege cu un dosar penal.

sursa: Canal 2 Nisporeni