Unui bărbat din Nisporeni, i-a fost avariată mașina în timp ce descărca niște bunuri.

Ghinion pentru un conducător auto, care s-a trezit în această dimineață cu mașina avariată. Potrivit acestuia, în timp ce descărca niște bunuri din automobilul parcat regulamentar, o altă mașină i-a tamponat vehiculul. Incidentul a avut loc în centrul orașului Nisporeni, transmite Canal 2 NisporeniCa rezultat, circulația rutieră a fost îngreunată. Imediat la fața locului au venit oamenii legii. Șoferul microbuzului afirmă că impactul s-a produs preț de câteva secunde și că nu este el vinovat de producerea accidentului.

N-aș vrea să comentez acum în momentul acesta, eram parcat, stătea în mașină cu ușa deschisă,” a afirmat pentru Canal 2 Nisporni,șoferul microbuzului.

De cealaltă parte, șoferul autocamionului afirmă altceva. Acesta neagă acuzațiile.

Mergeam ca oamenii pe stradă cum trebuie, mergând la vale eu am trecut cu cabina și el a deschis ușa și s-a tamponat în stoica aceea, eu iată sunt pe linia dreaptă cum am fost, nu m-am ferit deloc așa-i cum se vede,” s-a justificat șoferul autocamionului.

Potrivit poliției, vinovat de producerea accidentului se face totuși șoferul autocamionului.

S-a produs un accident rutier cu implicare a două mijloace de transport. Conducătorul automobilului Fiat în vârstă de 63 de ani din imprudență a tamponat automobilul Wolkswagen care staționa. Șoferul căruia de 33 de ani efectua descărcarea unor bunuri din automobil. În urma accidentului automobilele au fost deteriorate neînsemnat,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, specialistul circulației rutiere, Sergiu Marian.

Conducătorul autocamionului riscă o amendă de până la 900 lei și cinci  puncte de penalizare.

sursa: Canal 2 Nisporeni