Vameșii din Ungheni – campioni ai celei de-a 27 ediție a Spartachiadei Serviciului Vamal

Selecționata posturilor vamale din raionul Ungheni a devenit câștigătoarea celei de-a 27-a ediții a Spartachiadei Serviciului Vamal. Aceasta a urcat pe prima treaptă a podiumului, după ce a obținut punctajul maxim în cadrul competițiilor sportive desfășurate la Vadul lui Vodă, la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 28-30 septembrie, informează Serviciul VamalÎn total, la competiții s-au înscris opt echipe care au reprezentat Aparatul Central,  Biroul Vamal Sud, Biroul Vamal Nord, zonele Chișinău, Leușeni, Bender, Ungheni și Centrul de Excelență în Finanțe și Tehnologii Informaționale (succesorul Î.S. ”Vamservinform” și ”Fiscservinform”). În calitate de oaspeți, au fost invitați și reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat, cu care au fost disputate o serie de amicale.

Participanții și-au demonstrat abilitățile în cadrul mai multor probe sportive: minifotbal, volei masculin/feminin, tenis de masă, șah, dame și tragerea otgonului.

Astfel, după derularea tuturor probelor de concurs și însumarea punctelor obținute, echipa de arbitri a desemnat primele trei clasate. Primul loc a fost câștigat de reprezentativa posturilor vamale din Ungheni, cea de-a doua poziție a fost ocupată de echipa ”Bender”, iar locul trei i-a revenit selecționatei din ”Chișinău”.

Șeful Vămii a apreciat nivelul de pregătire fizică a participanților, precum și spiritul de echipă manifestat pe parcursul întregii competiții:

Determinare, perseverență și orientarea spre rezultat – asta am văzut în aceste zile pe teren. Iar acest fapt nu poate decât să mă bucure, deoarece anume de aceste calități avem nevoie pentru realizarea obiectivelor trasate.”, a menționat în alocuțiunea sa Vitalie Vrabie
Echipele premiante au primit cupe și medalii, iar cei mai buni jucătorii s-au învrednicit de diplome. Distincțiile au fost oferite de către Directorul Serviciului vamal, Vitalie Vrabie în cadrul festivității de premiere.

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: