Recordul Campionatului Moldovei la fotbal a fost stabilit pe stadionul din Ungheni! FCM a bătut cu 17-1 pe Fulger Ialoveni

Scor rar întâlnit pe un teren de fotbal. Sâmbătat trecută, FCM Ungheni a stabilit un adevărat record al ediției actuale a Campionatului Moldovei la fotbal zdrobind cu 17 la 1 echipa din Ialoveni.Este de departe meciul în care s-au înscris cele mai multe goluri în acest campionat și unul mai mult decât lejer pentru echipa municipală.
Mingea șutată de Denis Creangă va ateriza în colțul lung! Foto: Dionis Secrieru
Cel mai greu i-a fost angajatului stadionului din Ungheni care a avut cel mai mult de lucru. A schimbat de 18 ori tabela, iar după ce scorul a trecut de 10, a improvizat așa ca aceasta să poată suporta 2 cifre.

Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute. Asta pentru că oaspeții au ajuns la stadion mai târziu. Imediat au fost primiți în corzi, iar recitalul unghenenilor a început cu un gol superb marcat de Denis Creangă. Ulterior, în pâine au intrat golgheterii FCM Ungheni – Viorel Primac și Vadim Aramă.
Viorel Primac îl felicită pe Alexandru Miron Foto: Dionis Secrieru
La pauză, scorul era de 8 la 0, cu 2 hattrick-uri marca Primac și Aramă, iar al 8-lea gol a fost înscris de Chiril Aramă. Repriza a doua a continuat în același ritm, astfel încât, la finalul celor 90 de minute, tabela arăta un incredibil 17 la 1. Și la capitolul marcatori e interesant: Viorel Primac și Vadim Aramă au înscris câte 6 goluri, Chiril Aramă 2, iar cu câte o reușită s-au remarcat Denis Creangă, Alexandru Miron și Octavian Vătavu.
Vadim Aramă și cu Viorel Primac au înscris 12 goluri într-un meci Foto: Dionis Secrieru
A fost o revanșă pentru înfrângerea din tur. Atunci când la Ialoveni am pierdut neașteptat cu 3 la 5. Ce-i drept, ialovenenii au venit cu o cu totul altă echipă. Oaspeții au grave probleme de efectiv și organizare. Etapa trecută au refuzat să intre pe teren, iar acum au venit cu o întârziere de 20 de minute. Greu de înțeles pentru ce se mai înscriu astfel de echipe și destul de frustrant e că în lupta pentru primele locuri din clasament, aceste 3 puncte pierdute în tur se dovedesc a fi decisive.
Un meci dominat cap-coadă de ungheneni Foto: Dionis Secrieru
Următoarea etapă, FCM Ungheni va juca în deplasare la Bogzești, Telenești. Un adversar bătăios și valoros cu care vom avea un meci foarte greu. În tur am învins greu, cu 2 la 1. Meciul se va disputa pe terenul din or. Telenești, de la 0ra 15.00.
O imagine ce spune multe despre atmosfera din lot Foto: Dionis SecrieruLa moment, FCM Ungheni rămâne pe locul 3 în serie și s-a apropiat la 5 puncte de liderul, FC Tighina. Ultimele 3 etape vor fi decisive pentru ungheneni care și-au asigurat deja locul 4. Obiectivul echipei însă, este un loc pe podium.
Clasamentul la zi al Diviziei B
Autor articol:  Dionis Secrieru, Administrator și Fotoreporter al FCM Ungheni
%d blogeri au apreciat: