I-a lovit o mașină și a fugit de la fața locului. Un șofer din Nisporeni este căutat de oamenii legii pentru fapta sa.

A lovit un automobil, după care a fugit de la fața locului. Este isprava unui conducător auto care în această dimineață a accidentat o mașină, parcată regulamentar, după care s-a făcut nevăzut. Incidentul a avut loc în centrul orașului Nisporeni. După ce și-a găsit vehiculul deteriorat, proprietarul a alertat imediat oamenii legii. Acum aceștia urmează să identifice făptașul, comunică Canal 2 Nisporeni


Pe strada Suveranității din orașul Nisporeni, un mijloc de transport de model Sprinter, de culoare galbenă, la moment neidentificat, a tamponat un automobil de model Toyota Carola care staționa. La moment se întreprind măsuri de depistare a persoanei care a comis accidentul rutier. În caz că persoana va fi depistată, va fi documentată coform articolului 243 a Codului Contravențional  – părăsirea locului acidentului rutier.  Din spusele martorilor, numerele de înmatricuare a automobilului se încep cu literele CC 25,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, șeful Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Sergiu Robu.

Șoferul care a provocat accidentul rutier, riscă să rămână fără permisul de conducere pentru o perioadă de până la trei ani. Acesta mai poate petrece și 15 zile în arest.

Oamenii legii roagă cetățenii care cunosc careva informații referitor la accident, să îi contacteze la numărul de telefon (0264) 2 29 80.

sursa: Canal 2 Nisporeni