Victorie categorică pentru FCM Ungheni contra ISM Grigoriopol. După scorul 11:0, Unghenenii urcă urcă pe locul III

O formalitate. Astfel s-ar putea numi într-un cuvând deplasarea de la Grigoriopol de sâmbăta trecută pentru FCM Ungheni. Echipa orașului a învins fără drept de apel pe ultima clasată a seriei, ISM Grigoriopol cu 11 la 0. Ca să înțelegeți mai bine de ce a fost o formalitate, apoi trebuie să știți că după prima repriză, scorul era de 9 la 0.

Despre acest lucru, comunică pe Pagina de Facebook a FCM Ungheni, Dionis Secrieru, Administrator și Fotoreporter echipei municipale de fotbal Ungheni.

Pavel Proca înscrie un nou gol Foto: Dionis SecrieruDupă cum o spune și scorul, meciul a fost doar la o poartă, iar diferența de valoare s-a spus încă din primele minute ale partidei. Scorul a fost deschis de Vadim Aramă, iar în scurt timp scorul a luat proporții.

Vadim Aramă felicitat pentru un nou gol Foto: Dionis Secrieru

Până la sfârșitul reprizei, nu mai puțin de 9 goluri au intrat în poarta celor de la Grigoriopol. După pauză, ungenenii au mai redus din turații și au înscris doar de 2 ori. Scor final 11 la 0.De menționat prestația extraordinară din ultimul timp al lui Viorel Primac. Atacantul echipei noastre reușește al doilea poker consecutiv, câte 4 goluri pe meci. Un hattrick a fost reușit de Vadim Aramă, în timp ce fratele său, Chiril s-a remarcat doar cu o dublă. Câte un gol au mai înscris Alexandru Miron și Pavel Proca.

Șutul expediat de Viorel Primac va ajunge în câteva momente în plasa adversarilor Foto: Dionis Secrieru

În urma acestei victorii, unghenenii urcă pe locul 3 în Seria Centru a Diviziei B, beneficiind de înfrângerea pe teren propriu a celor de la Dacia-Buiucani. Următoarea etapă, FCM Ungheni va juca pe teren propriu contra celor de la Fulger Ialoveni. În tur, unghenenii au pierdut surprinzător în deplasare cu 5 la 3. Meciul se va desfășura pe stadionul municipal și va începe la ora 15.30.

Lotul echipei: Veaceslav Caminschi (portar), Pavel Proca, Eduard Avram, Andrei Miron, Marin Țurcanu, Denis Creangă, Alexandru Miron, Florin Cojocaru, Chiril Aramă, Viorel Primac (c.), Vadim AramăRezerve: Ion Gaitur, Alexandru Cernicov, Vasile Babii

Antrenor: Vasile Codreanu

Foto/Administrator: Dionis Secrieru

Autor articol: Dionis Secrieru