Unui locuitor din Vărzărești i-a fost furată mașina din fața casei

Un bărbat din Nisporeni s-a trezit în acest weekend fără mașină, care a fost paractă de cu seară în fața casei. Potrivit Inspectoratului de Poliție Nisporeni, incidentul a avut sâmbătă noaptea. În urma investigațiilor efectuate, automobilul a fost găsit pe o stradă din Capitală. De asemenea, oamenii legii au reținut și făptașul infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 30 de ani, originar din Ialoveni, transmite Canal 2 Nisporeni

Din strada Ștefan Neaga, satul Vărzărești, din fața porții de către persoane necunoscute a fost sustras automobilul de model Mercedes Sprinter de culoare albă.  Am constatat și am stabilit persoana care a săvârșit această faptă. Acest microbus s-a găsit în municipiul Chișinău. La sustragere a participat doar o persoană, originară din raionul Ialoveni,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, șeful sector de poliție nr. 1 al Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Denis Popescu.
Până la incident, tot în noaptea cu pricina, hoțul a spart o altă mașină, pe care inițial planifica să o fure,  însă, fără succes.

Totodată în cadrul anunțării răpirii mijlocului de transport Mercedes Sprinter, grupa operativă aflându-se la fața locului a mai constatat un furt de mijloc de transport care nu a realizat-o infractorul, nu a realizat-o în momentul reținerii persoanei suspecte. Dumnealui și-a recunoscut vina atât despre mijlocul de transport vaz 21  cât și despre mijlocul de transport Mercedes Sprinter,” a mai menționat șeful sector de poliție nr. 1,  Denis Popescu.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 4  ani de pușcărie.  Pe parcursul acestui an, oamenii legii au înregistrat opt furturi, dintre care unul de mașină. Pentru a evita astfel de incidente, polițiștii recomandă conducătorilor auto să instaleze sisteme de semnalizare și să-și parcheze automobilele în locuri vizibile.