FCM Ungheni: Alexandru, Suntem cu tine!

Cu siguranță ați văzut că înainte de meciul cu Codru Călărași, jucătorii FCM Ungheni au ieșit la încălzire și pe teren în tricouri verzi cu inscripția: Alexandru, Suntem cu TINE!

Autor al tricourilor: Dionisie Ternovschi, Președinte al FC Ungheni

Mesajul este pentru Alexandru Primac, un mare amator și iubitor de fotbal, un om care când era acasă, nu rata niciun meci de-al nostru! La juniori era unul dintre cei mai buni și talentați portari de la Școala Sportivă. Doar înalțimea mică nu i-au dat șansa să joace la un nivel mai înalt!

Mereu e nelipsit de la turneele care se organizează în Ungheni și este legitimat la Campionatul raional pentru prietenii noștri de la Attila Ungheni! Alexandru, sau Sașa, Sanea, Saniok ori, cum îi spuneau prietenii, Kiki, a fost recent diagnosticat cu o boală cumplită!

Are de înfruntat cel mai greu adeversar posibil pe care soarta i l-a scos în față!

El este fratele mai mare al căpitanului nostru, Viorel Primac și un mare suporter al fotbalului Unghenean! În aceste clipe grele suntem aături de Alexandru și familia lui.

Viorel Primac, capitan FCM Ungheni

Am dorit prin ce am putut să-i transmitem un mesaj de încurajare și, prin Viorel, i-am zis că-l așteptăm la stadion!

Suntem aproape și Saniok, dacă citești aceste rânduri să știi că nu ești singur în această luptă grea pe care credem și suntem singuri că o vei depăși!

Alexandru în forma preferată și cu echipa lui, Atila Ungheni!

Alexandru, Suntem cu TINE!!!

Autor: Dionis Secrieru, Administrator și Fotoreporter al FCM Ungheni

Galerie Foto: